One
woman
army

mit navn
er annette

…Og jeg startede Racoon Film i sommeren 2015 efter nogle år som udvikler, videojournalist og tv-tilrettelægger i tv-branchen. Jeg blev uddannet Tv- og Medietilrettelægger i 2012, men jeg havde lyst til at skrue ned for tempo og arbejdstimer, udfordre mine filmiske evner og hjælpe en masse passionerede mennesker med at få deres historie og vision udtrykt gennem film og video – og derfor startede jeg Racoon Film.

I Racoon Film er jeg både ideudvikler, historiefortæller, manuskriptforfatter, tilrettelægger, videograf, fotograf, klipper og colorgrader. Jeg synes det er vanvittigt fedt at følge et projekt fra idé til færdig film, og elsker alsidigheden i mit arbejdsliv. Jeg brænder for at fortælle historier, skabe stemninger og gøre indtryk gennem video og billeder.

Jeg er i særdeleshed passioneret omkring at lave video og fotos med fokus på æstetikken, kunsten, autenciteten og det kantede og skæve. Her får du ikke klassiske interviewfilm og portrætbilleder, men indhold der viser din passion, vision og dit brand udelukkende igennem billeder og musik. Show it don’t tell it!

Jeg synes kun det er sjovt at lave film, hvis jeg engagerer mig personligt og gør hvert projekt til mit eget. Min ambition er altid at blive bedre til det jeg gør.

Portfolio

Afspil video

magasin launch - selvtægt

Afspil video

guldsmed - stinneholm

Afspil video

musikvideo - forever unclean

Afspil video

DGI - Foreningsliv

Afspil video

yoga - senses

Afspil video

frisør -fake your beauty