Vælg en side

RACOON FILM

Er et lille produktionsselskab

Racoon Film drives af Annette Hjort Jakobsen, og de mindre produktioner varetages af Annette alene. Få hænder der skal brødfødes = gode priser til dig.

Hvis ambitionerne og budgettet skrues lidt i vejret har vi et stort netværk af dygtige produktionsfilm, der står klar til at give en hånd med.

ANNETTE HJORT JAKOBSEN

Ideudvikler, tilrettelægger, fotograf og klipper

Annette er uddannet videojournalist og medietilrettelægger og har 9 års erfaring med tv- og videoproduktion. Hun er drevet af at fortælle historier om engagerede og passionerede mennesker.

Når hun ikke producerer film, kan du risikere at rende ind i hende til koncerter og på musikfestivaler i hele verden.

Skræddersyede webfilm

Vi udvikler og producerer din webfilm i tæt samarbejde med dig og din virksomhed, og med din målgruppe for øje.

Det er vigtigt for os, at jeres budskab bliver kommunikeret klart og tydeligt, så det skaber værdi og gør en forskel for virksomheden.

Troværdighed og ægthed er nøgleord, når vi producerer film.

Stor personlighed

Racoon Film er et lille produktionsselskab med stor personlighed. Der er ultra kort fra tanke til handling, direkte kontakt med personen der sidder med hænderne dybt begravet i dit projekt, og kærlighed, engagement og hjerteblod i hver eneste produktion.

Vi har få hænder vi skal brødføde, så vi kan lave din film til en god pris. Ønsker du dog at skrue ambitionerne og budgettet i vejret, har vi et stort netværk af de dygtigste produktionsfolk, der kan give en hånd med.

Personligt engagement

Personligt engagement

Racoon Film er en lille, ambitiøs og dynamisk virksomhed, med højt til loftet og plads til kreative tanker. Vi brænder for at lave film der emmer af passion og engagement.

Vi synes kun det er sjovt at lave film, hvis vi engagerer os personligt og gør hvert projekt til vores eget. Vores ambition er, altid at blive bedre til det vi gør.

Højeste visuelle kvalitet

Vi arbejder med noget af det bedste filmudstyr på markedet, så kvaliteten af vores produkter er den absolut bedste.

Vi sætter en ære i at levere det bedste og mest professionelle produkt hver gang.